Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amfiteatro (48736) - Madres Futbolistas F.C. (989359) » 161973891: T23/J4/VIII

Liga 161973891 Información oficial sobre el partido 161973891 en Hattrick

22.03.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VIII.1299 (178842)

Amfiteatro Alineación oficial del equipo 'Amfiteatro' en el partido 0 - 3 Los Elipeños Alineación oficial del equipo 'Los Elipeños' en el partido
0 - 1 Mario Alberto Cadogan (24')
0 - 2 Adolfo di Stefano (35')
0 - 3 Clive Genovese (49')
Amfiteatro Alineación oficial del equipo 'Amfiteatro' en el partido 0 - 3 Los Elipeños Alineación oficial del equipo 'Los Elipeños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Amfiteatro Alineación oficial del equipo 'Amfiteatro' en el partido 1 - 3 Los Elipeños Alineación oficial del equipo 'Los Elipeños' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amfiteatro

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Amfiteatro va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Rob Bogaerts va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Amfiteatro va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Robbert-Jan Buikstra no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan Yiotis Nentidis des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rob Bogaerts es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Sanel Englaro, jugador de Amfiteatro, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Pablo Fernán, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Los Elipeños

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Elipeños agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mario Alberto Cadogan amb mestria.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adolfo di Stefano de Elipeños l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 35 de partit.
  • 107 Minuto 49 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Clive Genovese semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Elipeños. Qui ho havia de dir! 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Enrique Fumagalli després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vincent Piet va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Soriano Perea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vincent Piet va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Clive Genovese quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vincent Piet, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clive Genovese de Elipeños amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joren van der Hak de Elipeños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Genís García de Elipeños va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 51 de partit, quan un jugador de Elipeños, en Ricardo Rebollar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adolfo di Stefano no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.