Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVO ANDALUCIA (122075) - mechitos (30885) » 161972139: T23/J13/VIII

Liga 161972139 Información oficial sobre el partido 161972139 en Hattrick

24.05.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VIII.1267 (178810)

DEPORTIVO ANDALUCIA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO ANDALUCIA' en el partido 8 - 2 mechitos Alineación oficial del equipo 'mechitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
DEPORTIVO ANDALUCIA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO ANDALUCIA' en el partido 8 - 1 mechitos Alineación oficial del equipo 'mechitos' en el partido
Tiene un resultado normal 7.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO ANDALUCIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): DEPORTIVO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Nuno Aires va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lenny Schram va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sławomir Niezbecki sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Daniel Łachman que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de DEPORTIVO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Dambach progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de DEPORTIVO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dymitr Marekwica progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lenny Schram es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Luis Dambach arribés a peus de Julien Claus, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a DEPORTIVO el 7 - 2.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dymitr Marekwica va aprofitar per marcar el 8 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de João Manuel Prata al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anton Tvrdík va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anton Tvrdík de DEPORTIVO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a İsa Güvener, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

mechitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Damiano Cerri va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de mechitos i marcant el 2 - 1.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Henrique Joeirinha que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henrique Cervantes de mechitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Erik Gripenbrant de mechitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Mikaelsson de mechitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Erik Gripenbrant va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.