Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Aranda (1371127) - NEWPAULUS FC (987966) » 161970976: T23/J13/VIII

Liga 161970976 Información oficial sobre el partido 161970976 en Hattrick

24.05.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VIII.1246 (178789)

AC Aranda Alineación oficial del equipo 'AC Aranda' en el partido 2 - 2 alambrada cf Alineación oficial del equipo 'alambrada cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Aranda Alineación oficial del equipo 'AC Aranda' en el partido 3 - 0 alambrada cf Alineación oficial del equipo 'alambrada cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Aranda

Goles Goles

  • 113 Minuto 45 (Gol por la derecha): Després de 45 minuts de partit, Mario Salatino igualava per Aranda en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 72 minuts Rysiek Wilk es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Afşin Yargı que d'un gran xut va marcar per a alambrada el 1 - 2.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Aranda amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Jarno Sinivuori en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Zigfrīds Seglenieks va estar a punt d'empatar per a Aranda quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Varol Özveren va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Aranda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vladimír Jablonka en un 1 contra 1 amb el porter Varol Özveren, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Benjaminas Gaidis del Aranda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jarno Sinivuori hauria d'haver estat gol al minut 74 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bas Baeten! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Mario Salatino va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Aranda estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Vladimír Jablonka no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

alambrada cf

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tim Kleinsteuber de alambrada es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Patrick Lauda de alambrada va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tim Kleinsteuber de alambrada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alfredo Lager, el jugador de alambrada va ser expulsat al minut 43.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Altuğ Ferdi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nilto Burkot.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Afşin Yargı estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Dante Castro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.