Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mallorka de pedro (801485) - Tarantela FC (1419716) » 161967006: T23/J5/VIII

Liga 161967006 Información oficial sobre el partido 161967006 en Hattrick

29.03.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / VIII.1176 (178719)

Shander team Alineación oficial del equipo 'Shander team' en el partido 1 - 2 El equipo antes conocido como Tarantela Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como Tarantela' en el partido
0 - 1 Rune Larsen (58')
0 - 2 Juli Cabanellas (83')
Juan Hormigos (85') 1 - 2
Shander team Alineación oficial del equipo 'Shander team' en el partido 1 - 2 El equipo antes conocido como Tarantela Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como Tarantela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shander team Alineación oficial del equipo 'Shander team' en el partido 1 - 3 El equipo antes conocido como Tarantela Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como Tarantela' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shander team

Goles Goles

  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Juan Hormigos va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Shander: 1 a 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Shander va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Elwin Wajwakana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gabriel Bodenstaff.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Juan Hormigos quasi dona a Shander l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): Amb 56 minuts disputats, Juan Hormigos gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Gabriel Bodenstaff va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludovico Angius de Shander la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ludovico Angius es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

El equipo antes conocido como Tarantela

Goles Goles

  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rune Larsen quedar desmarcat i marcar per a Tarantela al minut 58. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tarantela va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juli Cabanellas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Michal Compeľ va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Markus Pietari, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tarantela va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Daniel Cuní, de Tarantela, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Héctor Rodríguez Mazo el va substituir.