Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WHITE FALCON 2 (48401) - Atlètic Sant Jordi (1580895) » 161960848: T23/J2/VIII

Liga 161960848 Información oficial sobre el partido 161960848 en Hattrick

08.03.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VIII.1066 (178609)

Helions Alineación oficial del equipo 'Helions' en el partido 2 - 1 Atlètic Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sant Jordi' en el partido
Terrance Turner (48') 1 - 0
1 - 1 Andrei Iacob (69')
Terrance Turner (85') 2 - 1
Helions Alineación oficial del equipo 'Helions' en el partido 2 - 1 Atlètic Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sant Jordi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Helions Alineación oficial del equipo 'Helions' en el partido 4 - 0 Atlètic Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sant Jordi' en el partido
Tiene mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helions

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Terrance Turner de Helions aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Helions contenien la respiració mentre en Terrance Turner s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Oktay Beken va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrao Cadell va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Sebastián Perez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 70 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Terrance Turner va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Helions per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Luis Laciar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Laciar de Helions va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Juan Luis Laciar de Helions es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 76.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Víctor Manuel Cavero va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Helions estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Atlètic Sant Jordi

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Diego Alvargonzález va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlètic, Andrei Iacob, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Torkel Borgstål va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Al minut 19 de partit, Jakub Malanowski de Atlètic va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Kazek Stodółkiewicz de Atlètic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tiago Santos de Atlètic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.