Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cagafuegos Balompie (797865) - Sportiva El Llano (435012) » 161959251: T23/J8/VIII

Evento: 031_4 (Els amenaçadors núvols de tempesta enfosquien l'estadi "La Bartolomina" però 24881 espectadors, gens espantats, hi posaven la nota de color. En Arco Cortenrade va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Tyler Polk i Mark Garnett.)
Evento: 020_5 (El sistema tàctic escollit per l'entrenador del Cagafuegos va ser un 3-5-2.)
Evento: 021_4 (Pel Cagafuegos, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Blate - Hoogeboom, Tišma, Matos - Valyaev, Naim, Rosanelli, Chiche, Callesen - Andreasson, Bruckhart.

)
Evento: 020_4 (L'entrenador del Culunguele encaixava la mà amb l'entrenador rival, mentre els seus jugadors sortien al camp formant un 4-4-2.)
Evento: 021_5 (Els titulars del Culunguele van ser: Buenaventura - Iglesias Ussel, Lucendo, Ramón de la Vega, López - Montagut, Baillo, Ferrando, Sotelino - Samaniego, Alberti.

)
Evento: 123_3 (Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Francesco Rosanelli, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.)
Evento: 131_5 (Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Johann Bruckhart va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.)
Evento: 134_1 (Miguel Chiche va augmentar la diferència de Cagafuegos a 3 - 0 des del punt de penal.)
Evento: 109_3 (Després de 24 minuts Francesco Rosanelli es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Cándido Sotelino que d'un gran xut va marcar per a Culunguele el 3 - 1.)
Evento: 132_3 (Al minut 32, Cagafuegos va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francesco Rosanelli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.)
Evento: 131_4 (Un desmarcatge del davanter centre de Cagafuegos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mihajlo Tišma progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.)
Evento: 045_1 (El marcador reflectia un 5 - 1 al final de la primera part.)
Evento: 040_1 (Domini dels 45 minuts pel Cagafuegos, amb un 85 per cent de la possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 233_3 (Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francesco Rosanelli de Cagafuegos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.)
Evento: 510_5 (L'àrbitre va sancionar en Paz Naim de Cagafuegos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.)
Evento: 133_4 (Cagafuegos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paz Naim va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.)
Evento: 062_1 (En aquell moment, els jugadors del Cagafuegos es van replegar prop de la seva àrea per aguantar el resultat.)
Evento: 132_3 (Al minut 70, Cagafuegos va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mihajlo Tišma, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.)
Evento: 132_1 (Cagafuegos va augmentar la diferència quan Miguel Chiche no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 1.)
Evento: 234_4 (Al minut 79 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Miguel Chiche, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.)
Evento: 040_3 (Jugadors a vestidors i una dada a les estadístiques: domini per al Cagafuegos, amb una possessió del 89 per cent.

)
Evento: 041_2 (El jugador més determinant de Cagafuegos va ser sens dubte Miguel Chiche.)
Evento: 042_2 (Sergiy Valyaev, en canvi, va destacar pel contrari, ja que va destorbar el joc dels companys amb els seus errors continuats.)
Evento: 041_3 (El millor jugador de Culunguele va ser Julián Alberti. )
Evento: 042_2 (Rafa Iglesias Ussel, en canvi, va destacar pel contrari, ja que va destorbar el joc dels companys amb els seus errors continuats.)
Evento: 599_1 (Resultat final: 8 - 1.)

Liga 161959251 Información oficial sobre el partido 161959251 en Hattrick

19.04.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / VIII.1037 (178580)

Cagafuegos Balompie Alineación oficial del equipo 'Cagafuegos Balompie' en el partido 8 - 1 Culunguele Alineación oficial del equipo 'Culunguele' en el partido
Francesco Rosanelli (4') 1 - 0
Johann Bruckhart (20') 2 - 0
Miguel Chiche (22') 3 - 0
3 - 1 Cándido Sotelino (24')
Francesco Rosanelli (32') 4 - 1
Mihajlo Ti?ma (33') 5 - 1
Paz Naim (64') 6 - 1
Mihajlo Ti?ma (70') 7 - 1
Miguel Chiche (71') 8 - 1
Cagafuegos Balompie Alineación oficial del equipo 'Cagafuegos Balompie' en el partido 8 - 1 Culunguele Alineación oficial del equipo 'Culunguele' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Cagafuegos Balompie Alineación oficial del equipo 'Cagafuegos Balompie' en el partido 8 - 0 Culunguele Alineación oficial del equipo 'Culunguele' en el partido
Tiene un resultado normal 8.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cagafuegos Balompie

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Francesco Rosanelli, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Johann Bruckhart va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): Miguel Chiche va augmentar la diferència de Cagafuegos a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 109 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 24 minuts Francesco Rosanelli es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Cándido Sotelino que d'un gran xut va marcar per a Culunguele el 3 - 1.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Cagafuegos va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francesco Rosanelli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cagafuegos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mihajlo Tišma progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Cagafuegos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paz Naim va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Cagafuegos va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mihajlo Tišma, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Cagafuegos va augmentar la diferència quan Miguel Chiche no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francesco Rosanelli de Cagafuegos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Miguel Chiche, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paz Naim de Cagafuegos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Culunguele