Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c f iliturgi (48222) - algar de mesa fc (988777) » 161952336: T23/J3/VIII

Liga 161952336 Información oficial sobre el partido 161952336 en Hattrick

15.03.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / VIII.914 (54715)

c f iliturgi Alineación oficial del equipo 'c f iliturgi' en el partido 0 - 3 algar de mesa fc Alineación oficial del equipo 'algar de mesa fc' en el partido
0 - 1 Martí Campos (72')
0 - 2 Antonio Expósito (82')
0 - 3 Antonio Expósito (83')
c f iliturgi Alineación oficial del equipo 'c f iliturgi' en el partido 0 - 3 algar de mesa fc Alineación oficial del equipo 'algar de mesa fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
c f iliturgi Alineación oficial del equipo 'c f iliturgi' en el partido 1 - 4 algar de mesa fc Alineación oficial del equipo 'algar de mesa fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c f iliturgi

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Øystein Tolfsen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianvito Fornaini de iliturgi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Dagobert Uytersprot va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de iliturgi es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

algar de mesa fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Martí Campos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip algar va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Antonio Expósito va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Antonio Expósito va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a algar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Modesto García Román va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Rafael Iluz va estar a punt de posar per davant a algar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mattias Gottmar va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Al minut 57 de partit, Alfredo Perales de algar va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Perales de algar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Español de algar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 46 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Iago Obando no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.