Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

terrassa (1457416) - Atletico Pascualillo (1436969) » 161939042: T23/J14/VIII

Liga 161939042 Información oficial sobre el partido 161939042 en Hattrick

31.05.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 14 / VIII.676 (54477)

Botas Rojas Alineación oficial del equipo 'Botas Rojas' en el partido 0 - 4 De arturitos y citripios Alineación oficial del equipo 'De arturitos y citripios' en el partido
0 - 1 Tiemen Blankenstein (25')
0 - 2 Jochen Fluchiger (37')
0 - 3 Patrício Santos (56')
0 - 4 Christopher Belliard (84')
Botas Rojas Alineación oficial del equipo 'Botas Rojas' en el partido 0 - 4 De arturitos y citripios Alineación oficial del equipo 'De arturitos y citripios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Botas Rojas Alineación oficial del equipo 'Botas Rojas' en el partido 0 - 6 De arturitos y citripios Alineación oficial del equipo 'De arturitos y citripios' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botas Rojas

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Andoni Villamañán va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 2. En Bernat Jirafales va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Rodrigo Mínguez Ochoa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Bernat Jirafales es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andoni Villamañán de Botas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, César Alférez de Botas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Thanaphon Pinthong va sortir coix del terreny de joc, substituït per César Alférez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Jesús Fernández de Botas va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hrvoje Runjić va entrar en el seu lloc.

De arturitos y citripios

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tiemen Blankenstein quedar desmarcat i marcar per a arturitos al minut 25. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Jochen Fluchiger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 2 per a arturitos.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Patrício Santos va augmentar l'avantatge de arturitos a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Christopher Belliard va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Christopher Belliard, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Christopher Belliard va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): arturitos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Steven Robinson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Cyryl Stachowski de arturitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Ludovic Ziane es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nataniel Zagalaz.