Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaka F.L. (778280) - LA JOYOSA F.C. (437396) » 161933454: T23/J4/VIII

Liga 161933454 Información oficial sobre el partido 161933454 en Hattrick

22.03.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VIII.577 (54378)

Lagartus Alineación oficial del equipo 'Lagartus' en el partido 1 - 1 naranjito Alineación oficial del equipo 'naranjito' en el partido
Genys Ulk?tinas (32') 1 - 0
1 - 1 Steinar Berntsen (54')
Lagartus Alineación oficial del equipo 'Lagartus' en el partido 1 - 1 naranjito Alineación oficial del equipo 'naranjito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lagartus Alineación oficial del equipo 'Lagartus' en el partido 1 - 0 naranjito Alineación oficial del equipo 'naranjito' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lagartus

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Genys Ulkštinas de Lagartus aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Lagartus es va veure beneficiat per la polèmica al minut 4, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Pedro Abendaño va relliscar al moment de fer el xut i el porter Enric Pelegrí no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Genys Ulkštinas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Genys Ulkštinas de Lagartus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a João Manuel Luz de Lagartus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jenicã Tone va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Zuri Jijane.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Maximilian Brummund, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

naranjito

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 54 minuts Steinar Berntsen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Elisha Simhi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de naranjito que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Steinar Berntsen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kamel Ben Barek de naranjito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Antonio Sánchez, de naranjito, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gino Spadon el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Elisha Simhi va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.