Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

parla-iberia (308108) - LOS-PUMAS (772175) » 161922682: T23/J10/VIII

Liga 161922682 Información oficial sobre el partido 161922682 en Hattrick

03.05.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 10 / VIII.384 (54185)

Ga-vino Jo-D-T Alineación oficial del equipo 'Ga-vino Jo-D-T' en el partido 0 - 3 Almanjayar C.F. Alineación oficial del equipo 'Almanjayar C.F.' en el partido
0 - 1 César Llorente (36')
0 - 2 Neil Tomlin (38')
0 - 3 Fatih Ersev (42')
Ga-vino Jo-D-T Alineación oficial del equipo 'Ga-vino Jo-D-T' en el partido 0 - 3 Almanjayar C.F. Alineación oficial del equipo 'Almanjayar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ga-vino Jo-D-T Alineación oficial del equipo 'Ga-vino Jo-D-T' en el partido 0 - 1 Almanjayar C.F. Alineación oficial del equipo 'Almanjayar C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ga-vino Jo-D-T

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Ga-vino van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Campio Panadeiro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Silo Utrera va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco Nero, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ga-vino, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Miguel Juan Zuaza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Vilardell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Remí Barris va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Almanjayar C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, César Llorente de Almanjayar va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Neil Tomlin de Almanjayar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Fatih Ersev va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 3 per a Almanjayar.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Neil Tomlin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Santiago Mateo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Almanjayar puguin veure en Fernando Peres jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Fatih Ersev el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però César Llorente estava fent un bon partit.