Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unio Esportiva El Morell (993421) - Berserkerss (1416692) » 161921195: T23/J3/VIII

Liga 161921195 Información oficial sobre el partido 161921195 en Hattrick

15.03.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / VIII.358 (54159)

Unio Esportiva El Morell Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva El Morell' en el partido 3 - 1 Sidinono Ceuta fc Alineación oficial del equipo 'Sidinono Ceuta fc' en el partido
0 - 1 Alberto Montilla (30')
Henno Lockotzin (69') 1 - 1
Filippo Diaferia (84') 2 - 1
Nikanor Parkhomenko (86') 3 - 1
Unio Esportiva El Morell Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva El Morell' en el partido 3 - 1 Sidinono Ceuta fc Alineación oficial del equipo 'Sidinono Ceuta fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unio Esportiva El Morell Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva El Morell' en el partido 2 - 0 Sidinono Ceuta fc Alineación oficial del equipo 'Sidinono Ceuta fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unio Esportiva El Morell

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Henno Lockotzin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 69.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Esportiva, atacant per l'esquerra al minut 84, va aprofitar el magnífic llançament de Filippo Diaferia per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Nikanor Parkhomenko va augmentar l'avantatge de Esportiva a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Esportiva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Simal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tobias Pettersson va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stephan Föhn! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Henno Lockotzin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Esportiva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tobias Pettersson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikanor Parkhomenko.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Herman Myrlund no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Josu Cerqueiro.

Sidinono Ceuta fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): El Sidinono era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alberto Montilla va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Cheru Babu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cheru Babu de Sidinono la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Qasim Najjar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): En Qasim Najjar va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.