Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ciudad ojeda (989257) - Petisos Carambanales (1366776) » 161905175: T23/J2/VIII

Liga 161905175 Información oficial sobre el partido 161905175 en Hattrick

08.03.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VIII.72 (53873)

R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido 2 - 2 Petisos Carambanales Alineación oficial del equipo 'Petisos Carambanales' en el partido
Xurxo Creus (8') 1 - 0
1 - 1 Marvin Barben (21')
Uge Silla (31') 2 - 1
2 - 2 Emánuel Zováth (32')
R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido 2 - 2 Petisos Carambanales Alineación oficial del equipo 'Petisos Carambanales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido 1 - 2 Petisos Carambanales Alineación oficial del equipo 'Petisos Carambanales' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 35,9 % 35,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.F.C. Castigo

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xurxo Creus, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Castigo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Uge Silla va donar a Castigo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Oscar Gonzalvo es va complicar la vida al minut 32 intentant esquivar Emánuel Zováth en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Carambanales, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Castigo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ferriol Bladé va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaime Arnedo.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Egon Spielberger haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Castigo al minut 79.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Uge Silla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Natanael Moro de Castigo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uge Silla de Castigo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Petisos Carambanales

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Marvin Barben va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Emánuel Zováth quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Pablo Cabello quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Egon Spielberger va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 209 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Oscar Gonzalvo va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Rafael Subiza va xutar a fora.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Emánuel Zováth va marcar al minut 78 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raniero Sanvitti de Carambanales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emánuel Zováth.