Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ajax de lira (491802) - Infermer Menut (777247) » 161902567: T23/J9/VIII

Liga 161902567 Información oficial sobre el partido 161902567 en Hattrick

26.04.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 9 / VIII.25 (53826)

ajax de lira Alineación oficial del equipo 'ajax de lira' en el partido 5 - 1 pergoleta`s team Alineación oficial del equipo 'pergoleta`s team' en el partido
Filiberto Ñuflo (12') 1 - 0
Tanausú Jiménez (36') 2 - 0
Thao Tuong (38') 3 - 0
Giovanni Zorzon (58') 4 - 0
4 - 1 Jan Søreide (77')
Tanausú Jiménez (84') 5 - 1
ajax de lira Alineación oficial del equipo 'ajax de lira' en el partido 5 - 1 pergoleta`s team Alineación oficial del equipo 'pergoleta`s team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
ajax de lira Alineación oficial del equipo 'ajax de lira' en el partido 3 - 4 pergoleta`s team Alineación oficial del equipo 'pergoleta`s team' en el partido
Tiene suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,1 % 58,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ajax de lira

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Filiberto Ñuflo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ajax.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ajax va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tanausú Jiménez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Thao Tuong va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58 en Giovanni Zorzon va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tanausú Jiménez va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ajax sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Xacinto Agolada, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Peris de ajax va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thao Tuong es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Filiberto Ñuflo de ajax va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

pergoleta`s team

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats de pergoleta`s van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jan Søreide va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Laurids Harlind Aagaard va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Facundo Borrajeiros va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 254 Minuto 71 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de pergoleta`s i el va llençar en Luigi Paolo Aroldi, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Picasso de pergoleta`s la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonidas Giessen.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78 de partit, el jugador Laurids Harlind Aagaard de pergoleta`s es va lesionar lleugerament però va poder continuar.