Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.M.Camargo (309822) - Red Bull Alcover (491882) » 161896369: T23/J13/VII

Liga 161896369 Información oficial sobre el partido 161896369 en Hattrick

24.05.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VII.938 (38974)

Deportivo de Gijón Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Gijón' en el partido 1 - 1 Real Apocaliptik Alineación oficial del equipo 'Real Apocaliptik' en el partido
0 - 1 Aki Raukola (2')
Antonio Sarrù (37') 1 - 1
Deportivo de Gijón Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Gijón' en el partido 1 - 1 Real Apocaliptik Alineación oficial del equipo 'Real Apocaliptik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo de Gijón Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Gijón' en el partido 0 - 1 Real Apocaliptik Alineación oficial del equipo 'Real Apocaliptik' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de Gijón

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Dinu Bãrnutiu va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Antonio Sarrù, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, José María Rizaldos de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Rizaldos es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Martin Ellingsen de Deportivo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bogomir Lukić va prendre el seu rol al minut 78.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 1 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Dinu Bãrnutiu.

Real Apocaliptik

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Aki Raukola que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Félix Montoro de Apolapitk va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 13 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el Apolapitk va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aki Raukola s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Aki Raukola quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Félix Montoro que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Bjarki Rafn Guðjónsson va estar a punt de posar per davant a Apolapitk amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Finn Eberwein va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eliad Mihalcea.