Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sudaiceman Team (490428) - Legio IX F.C (122830) » 161894812: T23/J2/VII

Liga 161894812 Información oficial sobre el partido 161894812 en Hattrick

08.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VII.911 (38947)

Sudaiceman Team Alineación oficial del equipo 'Sudaiceman Team' en el partido 2 - 1 Legio IX F.C Alineación oficial del equipo 'Legio IX F.C' en el partido
Chris Fitzpatrick (17') 1 - 0
Valerio Denti (37') 2 - 0
2 - 1 Vladyslav Vanbastenko (85')
Sudaiceman Team Alineación oficial del equipo 'Sudaiceman Team' en el partido 2 - 1 Legio IX F.C Alineación oficial del equipo 'Legio IX F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sudaiceman Team Alineación oficial del equipo 'Sudaiceman Team' en el partido 0 - 2 Legio IX F.C Alineación oficial del equipo 'Legio IX F.C' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sudaiceman Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio De Araoz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Chris Fitzpatrick va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 1 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sudaiceman va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Valerio Denti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Valerio Denti gairebé va marcar per a Sudaiceman des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sudaiceman va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Chris Fitzpatrick va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sudaiceman va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Valerio Denti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Aparecido de Sudaiceman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Legio IX F.C

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Noam Amrani va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Valerio Denti va aprofitar el regal, anotant el 2 - 0.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Vladyslav Vanbastenko de Legioix va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pierluigi Meduri va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Salvador Barciela va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Legioix va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pierluigi Meduri.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Salvador Barciela va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.