Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

callús (121512) - Los Boliches C.F (313214) » 161894191: T23/J1/VII

Liga 161894191 Información oficial sobre el partido 161894191 en Hattrick

01.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / VII.900 (38936)

Sexminator f.c. Alineación oficial del equipo 'Sexminator f.c.' en el partido 2 - 1 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
0 - 1 Aitor Fernández Cossio (73')
Joaquín Navarra (79') 1 - 1
Rafael Riquelme (82') 2 - 1
Sexminator f.c. Alineación oficial del equipo 'Sexminator f.c.' en el partido 2 - 1 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sexminator f.c. Alineación oficial del equipo 'Sexminator f.c.' en el partido 1 - 1 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sexminator f.c.

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Sexminator aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Joaquín Navarra va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Sexminator va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Riquelme, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Velasco Mansilla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sexminator va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Picabea, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Torroella de Sexminator va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

A.C. Aros de Cebolla

Goles Goles

  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Rafael Riquelme encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Aitor Fernández Cossio anotar per a Cebolla el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Tristán Cidrás va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Jordi Cardús va estar a punt de posar per davant a Cebolla amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Mota va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sandalio Núñez-Robles que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sandalio Núñez-Robles va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tristán Cidrás va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Altzibar Lekuona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Sergio Caliens de Cebolla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.