Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bembibre69 (48307) - League Extraordinary Gentlemen (437677) » 161893531: T23/J4/VII

Liga 161893531 Información oficial sobre el partido 161893531 en Hattrick

22.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VII.888 (38924)

Pontus Veteris AC Alineación oficial del equipo 'Pontus Veteris AC' en el partido 2 - 5 League Extraordinary Gentlemen Alineación oficial del equipo 'League Extraordinary Gentlemen' en el partido
0 - 1 Giorgio Romanato (18')
Cristian Madeddu (27') 1 - 1
1 - 2 Mats Skogquist (29')
1 - 3 Gabriel Poças (73')
1 - 4 Giorgio Romanato (74')
Anthony Graziani (78') 2 - 4
2 - 5 Vid Brdov?ak (81')
Pontus Veteris AC Alineación oficial del equipo 'Pontus Veteris AC' en el partido 2 - 5 League Extraordinary Gentlemen Alineación oficial del equipo 'League Extraordinary Gentlemen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pontus Veteris AC Alineación oficial del equipo 'Pontus Veteris AC' en el partido 1 - 2 League Extraordinary Gentlemen Alineación oficial del equipo 'League Extraordinary Gentlemen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,1 % 55,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pontus Veteris AC

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Eric Jaspert entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Veteris, un peu providencial d'en Cristian Madeddu va situar el 1-1 al panell digital.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 78 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Anthony Graziani, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Veteris a l'empat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Anthony Graziani de Veteris va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anthony Graziani es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 10 (Lesión (no subst.)): Al minut 10, David Enrique Alegre va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Veteris no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

League Extraordinary Gentlemen

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Giorgio Romanato va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mats Skogquist va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gabriel Poças va augmentar l'avantatge de Extraordinary a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Giorgio Romanato va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Extraordinary gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vid Brdovčak de Extraordinary l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Fabricio Iriarte va deixar a Cristian Madeddu assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Gabriel Poças hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mikko Martinpelto havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mats Skogquist. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giorgio Romanato de Extraordinary va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.