Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los grandes A (47981) - Real Club Cheira (801418) » 161893345: T23/J13/VII

Liga 161893345 Información oficial sobre el partido 161893345 en Hattrick

24.05.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VII.884 (38920)

AC Soziedad Alkoholika Alineación oficial del equipo 'AC Soziedad Alkoholika ' en el partido 3 - 3 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
Jarno Haapalahti (13') 1 - 0
1 - 1 Francisco Arandia (38')
Wlodzimierz Napieralski (43') 2 - 1
2 - 2 Ander Sánchez (55')
2 - 3 José Riveros (65')
Wlodzimierz Napieralski (75') 3 - 3
AC Soziedad Alkoholika Alineación oficial del equipo 'AC Soziedad Alkoholika ' en el partido 3 - 3 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
AC Soziedad Alkoholika Alineación oficial del equipo 'AC Soziedad Alkoholika ' en el partido 1 - 7 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Soziedad Alkoholika

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Jarno Haapalahti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Azzurri.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Azzurri s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Wlodzimierz Napieralski per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Azzurri va empatar 3 - 3 gràcies a un penal molt ben xutat per Wlodzimierz Napieralski, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el Azzurri va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gustavo Solares no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Manzano Caso de Azzurri es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Daniel Manzano Caso de l'equip Azzurri, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Wlodzimierz Napieralski, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 38, quan Francisco Arandia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Cheira van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 55, quan Ander Sánchez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Riveros que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Cheira.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jaime García va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gustavo Solares no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miguel Torres estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Francisco Arandia de Cheira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Miguel Ángel Castro de Cheira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59, José Riveros de Cheira es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Fedro Pardo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.