Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

agrupacion deportiva vhuffuhvi illescas (1455516) - Sport Sportiva F.C. (1339616) » 161888549: T23/J4/VII

Liga 161888549 Información oficial sobre el partido 161888549 en Hattrick

22.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VII.799 (38835)

U.P.Peña el Pozu Alineación oficial del equipo 'U.P.Peña el Pozu' en el partido 2 - 4 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
0 - 1 Hans Erling Guinot (27')
0 - 2 Relja Panti? (60')
0 - 3 Relja Panti? (68')
Mike Stojanovic (83') 1 - 3
Mike Stojanovic (86') 2 - 3
2 - 4 Søren Moseholt (89')
U.P.Peña el Pozu Alineación oficial del equipo 'U.P.Peña el Pozu' en el partido 2 - 4 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
U.P.Peña el Pozu Alineación oficial del equipo 'U.P.Peña el Pozu' en el partido 1 - 6 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.P.Peña el Pozu

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mike Stojanovic de U.P.Peña va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Mike Stojanovic de U.P.Peña va demostrar les seves habilitats al minut 86 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 12 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 12, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Stefan Carlsson sempre els tira per la dreta i en Sergio Felgoso, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Mike Stojanovic quasi marca en una jugada assajada de córner que Előd Sárossy havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mike Stojanovic va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Mike Stojanovic de U.P.Peña va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): György Rajk de U.P.Peña va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Alin Popescu de U.P.Peña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Sason Avrahami. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Enigma Traders

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hans Erling Guinot que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Traders.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Passaven 60 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Relja Pantić va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): Passaven 68 minuts quan en Relja Pantić va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Traders va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Søren Moseholt, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Paolo Comparini va estar a punt de posar per davant a Traders amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stefan Carlsson va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Somer Tülü es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Paolo Comparini va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.