Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Totín FC (1335186) - F.C Alcones (778832) » 161884492: T23/J12/VII

Liga 161884492 Información oficial sobre el partido 161884492 en Hattrick

17.05.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 12 / VII.726 (38762)

Penya lo Carto Alineación oficial del equipo 'Penya lo Carto' en el partido 1 - 1 big-band Alineación oficial del equipo 'big-band' en el partido
Carol Rãgãlie (23') 1 - 0
1 - 1 Hans Erling Jensen (32')
Penya lo Carto Alineación oficial del equipo 'Penya lo Carto' en el partido 1 - 1 big-band Alineación oficial del equipo 'big-band' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Penya lo Carto Alineación oficial del equipo 'Penya lo Carto' en el partido 2 - 0 big-band Alineación oficial del equipo 'big-band' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya lo Carto

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Carol Rãgãlie va donar a Penya un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Kay-Thewes Fast va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tommi Liuski va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Dragutin Kečkeš va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Carol Rãgãlie va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Penya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Tommi Liuski del Penya ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

big-band

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Hans Erling Jensen de big-band va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Pablo Giunta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El big-band va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Juan Sanz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dick Sechi-Johnson de big-band la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): big-band va fer una substitució al minut 3. Jari Ventä va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Sanz.