Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amigos Del Bourbon (778255) - madridccc (1339598) » 161881843: T23/J5/VII

Liga 161881843 Información oficial sobre el partido 161881843 en Hattrick

29.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / VII.679 (38715)

Amigos Del Bourbon Alineación oficial del equipo 'Amigos Del Bourbon' en el partido 2 - 4 Esperpento de Avellaneda Alineación oficial del equipo 'Esperpento de Avellaneda' en el partido
0 - 1 Miguel Rubio (6')
Niklas Runesson (21') 1 - 1
Niklas Ståhl (28') 2 - 1
2 - 2 Miguel Rubio (38')
2 - 3 Amnon Mordechai (55')
2 - 4 Alejandro Tosar (67')
Amigos Del Bourbon Alineación oficial del equipo 'Amigos Del Bourbon' en el partido 2 - 4 Esperpento de Avellaneda Alineación oficial del equipo 'Esperpento de Avellaneda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Amigos Del Bourbon Alineación oficial del equipo 'Amigos Del Bourbon' en el partido 6 - 2 Esperpento de Avellaneda Alineación oficial del equipo 'Esperpento de Avellaneda' en el partido
Es un cenizo 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amigos Del Bourbon

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Niklas Runesson va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 21.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Niklas Ståhl va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Bourbon.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Amnon Mordechai no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mitja Karanovič estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Armindo Galiza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bourbon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Armindo Galiza de Bourbon va intentar batre la porteria rival al minut 57 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Josip Žgole va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Armindo Galiza hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Xacinto Caion. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Emmett Brabham de Bourbon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Emmett Brabham va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfred Puzik de Bourbon es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): İlbay Piyale es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Esperpento de Avellaneda

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Bieito Ventoso el va rematar Miguel Rubio amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 38. L'anotador per Esperpento va ser Miguel Rubio, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Amnon Mordechai que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Alejandro Tosar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 2 - 4 per a Esperpento.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Esperpento va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gualterio Alé que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bieito Ventoso de Esperpento va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Bruno Menezes es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Válter São José.