Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acerotelahinco (312596) - losmoribundos (779622) » 161880133: T23/J1/VII

Liga 161880133 Información oficial sobre el partido 161880133 en Hattrick

01.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / VII.649 (38685)

Acerotelahinco Alineación oficial del equipo 'Acerotelahinco' en el partido 3 - 0 losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido
Ulf Joelsson (32') 1 - 0
Óscar López (36') 2 - 0
Felipe Avellaneda (68') 3 - 0
Acerotelahinco Alineación oficial del equipo 'Acerotelahinco' en el partido 3 - 0 losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Acerotelahinco Alineación oficial del equipo 'Acerotelahinco' en el partido 2 - 1 losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acerotelahinco

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ulf Joelsson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Acerotelahinco se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Acerotelahinco va aconseguir el 2 - 0 quan Óscar López va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Felipe Avellaneda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Acerotelahinco.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Acerotelahinco per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Heliodoro Dolz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Acerotelahinco va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roger Alsina ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Acerotelahinco van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Roger Alsina va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Ulf Joelsson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paolo Capozza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Roger Alsina de Acerotelahinco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Alsina va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Acerotelahinco va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Heliodoro Dolz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tuur Lefèvre.

losmoribundos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Roger Alsina no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José María Ropero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): losmoribundos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 47, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Georg Schwaiger.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Sebastián Gimenez quasi redueix la diferència al marcador al minut 85, però una gran estirada d'en Jeroen Hoogenboom va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): Sebastián Gimenez va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Ropero.