Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erreala Team (773214) - WeedCritical (30705) » 161879939: T23/J7/VII

Liga 161879939 Información oficial sobre el partido 161879939 en Hattrick

12.04.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / VII.645 (38681)

Erreala Team Alineación oficial del equipo 'Erreala Team' en el partido 2 - 2 Ladilla Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ladilla Deportivo' en el partido
Jorge Bada (29') 1 - 0
1 - 1 Silvino Valgañón (34')
Federico Ceva (67') 2 - 1
2 - 2 Ismael Ayensa (69')
Erreala Team Alineación oficial del equipo 'Erreala Team' en el partido 2 - 2 Ladilla Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ladilla Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Erreala Team Alineación oficial del equipo 'Erreala Team' en el partido 2 - 8 Ladilla Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ladilla Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erreala Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Erreala va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 67 Federico Ceva va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Erreala van sortir al contraatac amb encert al minut 51, però Federico Ceva no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Michael Pottage de Erreala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Michael Pottage va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de Erreala Marcos Roig Molés va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Baztan Galparsoro va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Erreala va fer una substitució al minut 80. Argo Denessen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Wisse Schildkamp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Oscar Ahicart, en lloc de córrer, relliscava.

Ladilla Deportivo

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Ernesto Méndez Alcaraz després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Erreala Jorge Bada, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Silvino Valgañón va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ismael Ayensa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Mario Valbeny va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ismael Ayensa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Romero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Miguel Gião, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Higueras no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Ernesto Méndez Alcaraz va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Gião va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Luis Higueras de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvino Valgañón de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Després de 67 minuts, Deportivo va veure com el seu jugador Iván Lupis havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Diego Machado entraria per ocupar el seu lloc.