Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pescadilla (778470) - Pacopepeangulo (309306) » 161877518: T23/J4/VII

Liga 161877518 Información oficial sobre el partido 161877518 en Hattrick

22.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VII.602 (38638)

Real Racing Pozuelo Internet Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Pozuelo Internet Club' en el partido 5 - 0 JULIA TEAM Alineación oficial del equipo 'JULIA TEAM' en el partido
Juan Luis Vallejo (27') 1 - 0
Jonas Schoierer (34') 2 - 0
Juan Luis Vallejo (84') 3 - 0
Tomasz Sankowski (85') 4 - 0
Juan Luis Vallejo (88') 5 - 0
Real Racing Pozuelo Internet Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Pozuelo Internet Club' en el partido 5 - 0 JULIA TEAM Alineación oficial del equipo 'JULIA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Real Racing Pozuelo Internet Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Pozuelo Internet Club' en el partido 8 - 0 JULIA TEAM Alineación oficial del equipo 'JULIA TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Racing Pozuelo Internet Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mattias Hultflod va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Luis Vallejo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Internet va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jonas Schoierer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Internet va augmentar la diferència quan Juan Luis Vallejo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Tomasz Sankowski va augmentar l'avantatge de Internet a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Luis Vallejo es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Internet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomasz Sankowski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Podador Hermida.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Internet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Genaro Eguina va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Podador Hermida.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Juan Luis Vallejo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Juan Rodo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Jonas Schoierer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josai Huard.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): David Koppisch estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

JULIA TEAM

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): El jugador de JULIA Podador Hermida va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Rodo va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Lenny Kurfürst, jugador de JULIA, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Nuno Albergaria, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.