Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gladiator C.F (486963) - Mariscadores de Poio (794867) » 161874530: T23/J13/VII

Liga 161874530 Información oficial sobre el partido 161874530 en Hattrick

24.05.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VII.548 (38584)

Apocalipsis CF. Alineación oficial del equipo 'Apocalipsis CF.' en el partido 2 - 0 Neutral Planet FC Alineación oficial del equipo 'Neutral Planet FC' en el partido
Albert Pedrós (85') 1 - 0
Mariño Cebeiro (87') 2 - 0
Apocalipsis CF. Alineación oficial del equipo 'Apocalipsis CF.' en el partido 2 - 0 Neutral Planet FC Alineación oficial del equipo 'Neutral Planet FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Apocalipsis CF. Alineación oficial del equipo 'Apocalipsis CF.' en el partido 2 - 1 Neutral Planet FC Alineación oficial del equipo 'Neutral Planet FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,5 % 12,4 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apocalipsis CF.

Goles Goles

  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Jacinto Moreno Roldan es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Albert Pedrós per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 85 passava a ser 1 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Apocalipsis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mariño Cebeiro va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Apocalipsis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Jaime Soto va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Apocalipsis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Arnau Campllong des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jacinto Moreno Roldan va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Ferrer Fuentes de Apocalipsis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Oriol Ferrer Fuentes de Apocalipsis es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Francisco Pidal, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): Arnau Campllong no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Neutral Planet FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NPFC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Robert Agulla, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Xavier Llauradó quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): César Eres, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Venanci Sellabon de NPFC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacinto Moreno Roldan.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fernando Ruete va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pepe Retana.