Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Totana (1437272) - Churrigol_FC (440450) » 161871335: T23/J12/VII

Liga 161871335 Información oficial sobre el partido 161871335 en Hattrick

17.05.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 12 / VII.491 (38527)

pistoleros pradoluengo Alineación oficial del equipo 'pistoleros pradoluengo' en el partido 4 - 1 Churrigol_FC Alineación oficial del equipo 'Churrigol_FC' en el partido
Rodrigo Ezquerra (14') 1 - 0
Cristinel Negru (31') 2 - 0
2 - 1 Jean-Marc Kuiper (36')
Rodrigo Ezquerra (59') 3 - 1
Cristinel Negru (67') 4 - 1
pistoleros pradoluengo Alineación oficial del equipo 'pistoleros pradoluengo' en el partido 4 - 1 Churrigol_FC Alineación oficial del equipo 'Churrigol_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pistoleros pradoluengo Alineación oficial del equipo 'pistoleros pradoluengo' en el partido 2 - 0 Churrigol_FC Alineación oficial del equipo 'Churrigol_FC' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pistoleros pradoluengo

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Rodrigo Ezquerra de pradoluengo, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pradoluengo a 2 - 0. Cristinel Negru va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, pradoluengo va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rodrigo Ezquerra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 67, Germán Sánchez va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Cristinel Negru que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El pradoluengo ho intentava per la dreta per mitjà de Dmitry Shagurin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Carlos De Quiñones de pradoluengo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Germán Sánchez va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Dato de pradoluengo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Churrigol_FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Un mica després, Jean-Marc Kuiper de Churrigol_FC va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Reino Nord no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eduardo Vergassola estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Marc Kuiper de Churrigol_FC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jean-Marc Kuiper de Churrigol_FC per doble groga al minut 40.