Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villalonso 2010 (119015) - Barcino Nova (312466) » 161867778: T23/J4/VII

Liga 161867778 Información oficial sobre el partido 161867778 en Hattrick

22.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VII.428 (38464)

At. baikim Alineación oficial del equipo 'At. baikim ' en el partido 4 - 1 Barcino Nova Alineación oficial del equipo 'Barcino Nova' en el partido
Alexander Kopfkerl (3') 1 - 0
1 - 1 Hugo Korver (9')
Gavino Sesto (25') 2 - 1
Dieuwe Augustijnen (69') 3 - 1
Sejo Vayer (70') 4 - 1
At. baikim Alineación oficial del equipo 'At. baikim ' en el partido 4 - 1 Barcino Nova Alineación oficial del equipo 'Barcino Nova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. baikim Alineación oficial del equipo 'At. baikim ' en el partido 1 - 0 Barcino Nova Alineación oficial del equipo 'Barcino Nova' en el partido
Tiene bastante suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. baikim

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Alexander Kopfkerl va donar a baikim un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Gavino Sesto va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de baikim.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dieuwe Augustijnen va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sejo Vayer de baikim va fer un bon esprint per escapar-se de Rufino González Zorrilla i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El baikim ho intentava per la dreta per mitjà de Pablo Crocco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Sejo Vayer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El baikim ho intentava per la dreta per mitjà de Alexander Kopfkerl, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Maíz Monteoliva al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alexander Kopfkerl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alexander Kopfkerl va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Crocco de baikim la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10 en Lázaro Lera va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Barcino Nova

Goles Goles

  • 164 Minuto 9 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Hugo Korver marqués l'empat. Al minut 9 el marcador mostrava un empat a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Barrenechea de Barcino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximiliaan Santegoeds de Barcino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Barcino es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Hugo Korver no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Davide Brescia al camp.