Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Style Carzy (1435472) - Shin Chan United (120397) » 161866083: T23/J3/VII

Liga 161866083 Información oficial sobre el partido 161866083 en Hattrick

15.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / VII.398 (38434)

Siths Alineación oficial del equipo 'Siths' en el partido 1 - 2 Racing Club de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Aranjuez' en el partido
0 - 1 Nizami Songür (9')
Kennedy Davitt (45') 1 - 1
1 - 2 Jacob-Jan Workel (50')
Siths Alineación oficial del equipo 'Siths' en el partido 1 - 2 Racing Club de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Aranjuez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siths Alineación oficial del equipo 'Siths' en el partido 0 - 1 Racing Club de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Aranjuez' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siths

Goles Goles

  • 135 Minuto 45 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Kennedy Davitt de Siths va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jofre Galdames hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Ángel Comes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Siths que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Fangueiro de Siths es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Racing Club de Aranjuez

Goles Goles

  • 136 Minuto 9 (Gol evento especial inexperiencia rival): Àlex Colilles va deixar patent la seva inexperiència al minut 9, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Nizami Songür va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a Aranjuez.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 50, en Eloi de la Peña del Aranjuez va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jacob-Jan Workel que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 45 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Federico Bassedas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enrique Morán va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sergio Ruiz es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Jacob-Jan Workel de Aranjuez va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Pavlo Derepa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jacob-Jan Workel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Aranjuez puguin veure en Eloi de la Peña jugant de nou; ja que al minut 70 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Emil Grujin el va substituir sense tenir temps d'escalfar.