Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.SUFI.EL.GANSTER (488511) - Los PollosHermanos (801621) » 161865409: T23/J2/VII

Liga 161865409 Información oficial sobre el partido 161865409 en Hattrick

08.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VII.386 (38422)

zArAgOzA sAd Alineación oficial del equipo ' zArAgOzA sAd' en el partido 3 - 3 The Legends Team Alineación oficial del equipo 'The Legends Team' en el partido
Benjamin Grimm (6') 1 - 0
1 - 1 Baltazar Barragan (20')
1 - 2 Stefan Fernee (21')
1 - 3 Mashudu Vashko (37')
Benjamin Grimm (57') 2 - 3
Nélson Pastor (90') 3 - 3
zArAgOzA sAd Alineación oficial del equipo ' zArAgOzA sAd' en el partido 3 - 3 The Legends Team Alineación oficial del equipo 'The Legends Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
zArAgOzA sAd Alineación oficial del equipo ' zArAgOzA sAd' en el partido 1 - 5 The Legends Team Alineación oficial del equipo 'The Legends Team' en el partido
Tiene suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zArAgOzA sAd

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Benjamin Grimm va donar a zArAgOzA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els seguidors del zArAgOzA van tornar a saltar d'alegria al minut 57. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Benjamin Grimm que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors del zArAgOzA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 90, deixant Nélson Pastor en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El zArAgOzA va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bartek Daszyński la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Benjamin Grimm de zArAgOzA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 66 de partit, quan un jugador de zArAgOzA, en Ton van Hulst, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): zArAgOzA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Márcio de Castro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manolo Quintero al camp.

The Legends Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Baltazar Barragan que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Stefan Fernee va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mashudu Vashko de Legend l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 37 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Frédéric Guillaumin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stefan Fernee després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kemal Sünnetçi va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Frédéric Guillaumin es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mashudu Vashko de Legend la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Romano Area va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Aser Sáenz de Muro.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Legend, en Tom Åhlén, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.