Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los 11 Mosqueteros (1366658) - Jarrock (125166) » 161864294: T23/J3/VII

Liga 161864294 Información oficial sobre el partido 161864294 en Hattrick

15.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / VII.366 (38402)

psv andiven Alineación oficial del equipo 'psv andiven' en el partido 0 - 2 tilados Alineación oficial del equipo 'tilados' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Hess Araya (32')
0 - 2 Juan Carlos Hess Araya (54')
psv andiven Alineación oficial del equipo 'psv andiven' en el partido 0 - 2 tilados Alineación oficial del equipo 'tilados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
psv andiven Alineación oficial del equipo 'psv andiven' en el partido 0 - 1 tilados Alineación oficial del equipo 'tilados' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

psv andiven

Goles Goles

  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 32 minuts Yarko Rothuizen es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Juan Carlos Hess Araya que d'un gran xut va marcar per a tilados el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): andiven va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Yarko Rothuizen va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Dinç Çelen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): andiven va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rui Pedro Alexandre va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivano Mazzanti de andiven la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Dinç Çelen de andiven va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Era el minut 63 quan després d'una dura entrada, el jugador Yarko Rothuizen de andiven s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Fabrice Dietz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 46 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Abel Flor tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Rui Pedro Alexandre. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

tilados

Goles Goles

  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Juan Carlos Hess Araya de tilados va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Sergio Torrent va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Torrent després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mário Vasques va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Amat de tilados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Gorostarzu de tilados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.