Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Pedro F.C. (777790) - BOOGIE FC (47444) » 161857124: T23/J2/VII

Liga 161857124 Información oficial sobre el partido 161857124 en Hattrick

08.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VII.238 (38274)

Primus inter Pares Alineación oficial del equipo 'Primus inter Pares' en el partido 1 - 1 Calambre X Alineación oficial del equipo 'Calambre X' en el partido
Xavier Companys (23') 1 - 0
1 - 1 Lodewijk Gall (73')
Primus inter Pares Alineación oficial del equipo 'Primus inter Pares' en el partido 1 - 1 Calambre X Alineación oficial del equipo 'Calambre X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Primus inter Pares Alineación oficial del equipo 'Primus inter Pares' en el partido 0 - 1 Calambre X Alineación oficial del equipo 'Calambre X' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Primus inter Pares

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Xavier Companys de Primus va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Primus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Xavier Companys, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Primus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Himar Argüelles, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xavier Companys va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Primus puguin veure en Juan José Buendía González jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Antonio Malfeito el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Calambre X

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 73 minuts Lodewijk Gall va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Robert Falkstad al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Calambre va estar a punt d'empatar al 69 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pierre Kroha que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre Kroha de Calambre es va guanyar la targeta groga merescudament.