Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Reliver S.A.D (314741) - Distrito X Team (1437788) » 161855130: T23/J7/VII

Liga 161855130 Información oficial sobre el partido 161855130 en Hattrick

12.04.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / VII.202 (38238)

Nuevas Estrellas Alineación oficial del equipo 'Nuevas Estrellas' en el partido 4 - 0 Distrito X Team Alineación oficial del equipo 'Distrito X Team' en el partido
Nathan Stitle (37') 1 - 0
Roberto Biagioni (77') 2 - 0
Amarante Navarro (86') 3 - 0
Diego García (89') 4 - 0
Nuevas Estrellas Alineación oficial del equipo 'Nuevas Estrellas' en el partido 4 - 0 Distrito X Team Alineación oficial del equipo 'Distrito X Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nuevas Estrellas Alineación oficial del equipo 'Nuevas Estrellas' en el partido 2 - 1 Distrito X Team Alineación oficial del equipo 'Distrito X Team' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,4 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevas Estrellas

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Estrellas s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Nathan Stitle per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Estrellas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roberto Biagioni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Amarante Navarro de Estrellas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Estrellas va aconseguir el 4 - 0 quan Diego García va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nathan Stitle! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Estrellas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iago Adrián Ustoa en un 1 contra 1 amb el porter Roy Folgueras, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ricard Mas de Estrellas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Maximiliano Cuaiz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 68 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iago Adrián Ustoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Estrellas va fer una substitució al minut 44. Jesús Manjon López va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Diego García.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jesús Manjon López no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nicolas Provost no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Distrito X Team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86, Mark Pudyakov de Distrito va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eugenio Santaló de Distrito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.