Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flygirls (437174) - Arboç (493349) » 161854407: T23/J4/VII

Liga 161854407 Información oficial sobre el partido 161854407 en Hattrick

22.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VII.189 (38225)

Interbois Jr Alineación oficial del equipo 'Interbois Jr' en el partido 1 - 2 Caesaragusta Alineación oficial del equipo 'Caesaragusta' en el partido
0 - 1 Paolo Friscia (23')
Elias Mellor (49') 1 - 1
1 - 2 Miguel Carviçais (69')
Interbois Jr Alineación oficial del equipo 'Interbois Jr' en el partido 1 - 2 Caesaragusta Alineación oficial del equipo 'Caesaragusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Interbois Jr Alineación oficial del equipo 'Interbois Jr' en el partido 1 - 3 Caesaragusta Alineación oficial del equipo 'Caesaragusta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Interbois Jr

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Interbois s'esgargamellaven dempeus per esperonar Elias Mellor que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 49 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, Manuel González Vado va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Manuel González Vado va estar a punt d'empatar per a Interbois quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Omar Ferrari va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Elias Mellor va estar a punt d'empatar per a Interbois quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Omar Ferrari va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Michele Fichera quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Cristiano Di Tomasso després que el jugador de Interbois li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a James Turnbull no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Elias Mellor va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Caesaragusta

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Moustafa Kanté estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Paolo Friscia va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 23.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Passats 69 minuts de partit, Caesaragusta es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Miguel Carviçais es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sytze van Ommen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Juanmartí després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Maciej Łapeta va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Ramallo es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Werner Strauss va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Passats 74 minuts de joc, en Luis Juanmartí de Caesaragusta va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.