Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdemoro del Rey CF. (488938) - Fight Club FT (487822) » 161843589: T23/J7/VI

Liga 161843589 Información oficial sobre el partido 161843589 en Hattrick

12.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / VI.1020 (15338)

Valdemoro del Rey CF. Alineación oficial del equipo 'Valdemoro del Rey CF.' en el partido 1 - 2 asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido
0 - 1 Meindert Kuiken (7')
0 - 2 José Nicolás Reggi (17')
Cecilio Suárez (56') 1 - 2
Valdemoro del Rey CF. Alineación oficial del equipo 'Valdemoro del Rey CF.' en el partido 1 - 2 asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valdemoro del Rey CF. Alineación oficial del equipo 'Valdemoro del Rey CF.' en el partido 2 - 1 asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdemoro del Rey CF.

Goles Goles

  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Cecilio Suárez va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Domingos Gaio del Valdemoro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Luca Mazzeschi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Cecilio Suárez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 210 Minuto 68 (Ocasión de falta): Tommy Gyllengren va llançar una falta directa al minut 68 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tommy Gyllengren va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Tommy Gyllengren de Valdemoro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Graziano Tiddia.

asterixko

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): asterixko va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Meindert Kuiken, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, un xut de José Nicolás Reggi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Nicolás Reggi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Nicolás Reggi es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Atze Haslauer va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de asterixko estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.