Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galacticoos C.F (437388) - Viladekanenk Team (487048) » 161842232: T23/J4/VI

Liga 161842232 Información oficial sobre el partido 161842232 en Hattrick

22.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VI.996 (15314)

Miw Alineación oficial del equipo 'Miw' en el partido 2 - 1 Viladekanenk Team Alineación oficial del equipo 'Viladekanenk Team' en el partido
0 - 1 Konrád Májer (16')
Juan López (74') 1 - 1
Juan López (78') 2 - 1
Miw Alineación oficial del equipo 'Miw' en el partido 2 - 1 Viladekanenk Team Alineación oficial del equipo 'Viladekanenk Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Miw Alineación oficial del equipo 'Miw' en el partido 5 - 1 Viladekanenk Team Alineación oficial del equipo 'Viladekanenk Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miw

Goles Goles

  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lluís Costa el va rematar Juan López amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Miw, atacant per l'esquerra al minut 78, va aprofitar el magnífic llançament de Juan López per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Simoncini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Tercedor! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ermegildo Díez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Miw enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Juan Tercedor no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Viladekanenk Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lei Soo Chan la va rematar Konrád Májer amb una magnífica volea que va fer pujar per a Viladekanenk el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Danny Lunenburg ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Rui Queiró va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Dave Wannenmacher. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Guido Sturm quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mićo Vodić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oriol Marcó va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Vasil Búchvarov, al minut 82 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.