Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Punta del Caiman. (991843) - sporting utielano (488214) » 161833222: T23/J6/VI

Liga 161833222 Información oficial sobre el partido 161833222 en Hattrick

05.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / VI.835 (15153)

morachos Alineación oficial del equipo 'morachos' en el partido 0 - 1 Infantería C.F. Alineación oficial del equipo 'Infantería C.F.' en el partido
0 - 1 Angelo Merivot (7')
morachos Alineación oficial del equipo 'morachos' en el partido 0 - 1 Infantería C.F. Alineación oficial del equipo 'Infantería C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
morachos Alineación oficial del equipo 'morachos' en el partido 2 - 0 Infantería C.F. Alineación oficial del equipo 'Infantería C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

morachos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Hatfield va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Vicente Gómez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Diego Mateo de morachos va intentar batre la porteria rival al minut 18 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 58 minuts, en Gérard Valère no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gifré Company no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gérard Valère estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Taavi Soomets va estar a punt d'empatar per a morachos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Vicente Gómez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Eduardo Mateos hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 el morachos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Taavi Soomets no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Serban Ionescu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eduardo Mateos.

Infantería C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Infantería Angelo Merivot va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, David Iribias de Infantería va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matt Andreassen de Infantería amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.