Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andovalaos (795200) - fc barçadiz (119551) » 161830415: T23/J4/VI

Liga 161830415 Información oficial sobre el partido 161830415 en Hattrick

22.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VI.785 (15103)

MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido 1 - 1 hierbabuena fc Alineación oficial del equipo 'hierbabuena fc' en el partido
Gilles Clisson (40') 1 - 0
1 - 1 Sólbjørn Setberg (70')
MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido 1 - 1 hierbabuena fc Alineación oficial del equipo 'hierbabuena fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido 0 - 1 hierbabuena fc Alineación oficial del equipo 'hierbabuena fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MENISCOS ROTOS TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Gilles Clisson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. MENISCOS es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MENISCOS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Éric Parthenay, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MENISCOS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Amiad Tichon, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): MENISCOS van sortir al contraatac al minut 37, però Riewerd Aalderen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eilon Harazi de MENISCOS es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

hierbabuena fc

Goles Goles

  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Fãnica Nistor va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Sólbjørn Setberg va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. hierbabuena posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Sólbjørn Setberg va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Kilpatrick va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Leszek Kądzioła va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Leszek Kądzioła quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rui Miguel Nunes va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): hierbabuena va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Kilpatrick va desviar el xut final de Rui Miguel Nunes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Leszek Kądzioła va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.