Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

krdo crokeibol fc (311196) - discipulos de zizou (995416) » 161818519: T23/J11/VI

Liga 161818519 Información oficial sobre el partido 161818519 en Hattrick

10.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 11 / VI.572 (14890)

krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido 4 - 2 discipulos de zizou Alineación oficial del equipo 'discipulos de zizou' en el partido
0 - 1 Bekir Av?nca (5')
0 - 2 Hennes Stötter (15')
Jesús Alberto Monforte (17') 1 - 2
Emeterio Guijarro (33') 2 - 2
Hassan Khatib El-Uthman (68') 3 - 2
Owen Back (70') 4 - 2
krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido 4 - 2 discipulos de zizou Alineación oficial del equipo 'discipulos de zizou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido 6 - 0 discipulos de zizou Alineación oficial del equipo 'discipulos de zizou' en el partido
Tiene mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

krdo crokeibol fc

Goles Goles

  • 103 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jesús Alberto Monforte va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Emeterio Guijarro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 33, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hassan Khatib El-Uthman, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del crokeibol se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 68.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Owen Back de crokeibol va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): crokeibol va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Johan Nygaard va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Gonçalo Peneda del crokeibol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El crokeibol ho intentava per la dreta per mitjà de Hassan Khatib El-Uthman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonçalo Peneda de crokeibol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ângelo Barreiros va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alexandro Cru.

discipulos de zizou

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): El discipulos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bekir Avınca va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sido Alderliefste va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Hennes Stötter la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hennes Stötter de discipulos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gigi D'Amore de discipulos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gigi D'Amore de discipulos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".