Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hombres de judas (772086) - Ballbreakers F.C. (773332) » 161817163: T23/J9/VI

Liga 161817163 Información oficial sobre el partido 161817163 en Hattrick

26.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 9 / VI.548 (14866)

los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 4 - 0 Ballbreakers F.C. Alineación oficial del equipo 'Ballbreakers F.C.' en el partido
Héctor Tordera (29') 1 - 0
Fabio Heuvel (34') 2 - 0
Johannes Schwarzaeugl (71') 3 - 0
Jesper Wegener (79') 4 - 0
los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 4 - 0 Ballbreakers F.C. Alineación oficial del equipo 'Ballbreakers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 1 - 1 Ballbreakers F.C. Alineación oficial del equipo 'Ballbreakers F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los hombres de judas

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de hombres van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Héctor Tordera.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Fabio Heuvel va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 34 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Johannes Schwarzaeugl va augmentar l'avantatge de hombres a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jesper Wegener va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 0 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de hombres, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Eduardo Calleiros va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Madrona al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejo Bailo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): hombres van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Johannes Schwarzaeugl no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zenon Pałczak de hombres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Zenon Pałczak va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Ballbreakers F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Pierre Martinon va estar a punt de posar per davant a Ballbreakers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guilhermino Pantera va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Diego Garzón López quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Pedro Zabala va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Guilhermino Pantera va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 250 Minuto 72 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Ballbreakers l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 72, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 81 en Yehezkel Grant va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Guilhermino Pantera va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Semblava que Manuel Borbón s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Diego Garzón López no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.