Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

capagris team (487124) - Socrates Foundation (307683) » 161815353: T23/J1/VI

Liga 161815353 Información oficial sobre el partido 161815353 en Hattrick

01.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / VI.516 (14834)

capagris team Alineación oficial del equipo 'capagris team' en el partido 1 - 1 Socrates Foundation Alineación oficial del equipo 'Socrates Foundation' en el partido
Abraham Alcoverro (2') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Fernández (66')
capagris team Alineación oficial del equipo 'capagris team' en el partido 1 - 1 Socrates Foundation Alineación oficial del equipo 'Socrates Foundation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
capagris team Alineación oficial del equipo 'capagris team' en el partido 1 - 0 Socrates Foundation Alineación oficial del equipo 'Socrates Foundation' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

capagris team

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 2 minuts quan Jesús Cantero va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Abraham Alcoverro, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abraham Alcoverro de capagris va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paco Ruiz va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): capagris va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bernard Aubertin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Víctor Alicante tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Socrates Foundation

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alejandro Fernández de Socrates es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Ignacio García de la Plata va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Antonio Luis Montafia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Lencsés de Socrates la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Miguel Angel Correa de Socrates va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Viktor Lencsés de Socrates es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.