Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.CELTA_VIGO_SAF_LUCIA-JOSE (779938) - los cr9 y los dv7 (117814) » 161813014: T23/J8/VI

Liga 161813014 Información oficial sobre el partido 161813014 en Hattrick

19.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / VI.474 (14792)

caminantes Alineación oficial del equipo 'caminantes' en el partido 3 - 1 bocataoreja Alineación oficial del equipo 'bocataoreja' en el partido
0 - 1 Venukiya Lalitha (6')
Rainar Türk (38') 1 - 1
Romulo Ulhoa (70') 2 - 1
Jesús Moro (71') 3 - 1
caminantes Alineación oficial del equipo 'caminantes' en el partido 3 - 1 bocataoreja Alineación oficial del equipo 'bocataoreja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
caminantes Alineación oficial del equipo 'caminantes' en el partido 1 - 2 bocataoreja Alineación oficial del equipo 'bocataoreja' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caminantes

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 del partit, el jugador Rainar Türk de caminantes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Romulo Ulhoa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del caminantes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 70.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Cees Berghmans va anar directament als peus de Jesús Moro que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesús Penas va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Cees Berghmans aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 46 (Ocasión por el centro): En Jesús Penas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de caminantes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

bocataoreja

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Venukiya Lalitha va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Máximo Altamirano va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 13, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Venukiya Lalitha després de 14 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Quim Almarza va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Jorge Bonilla de bocataoreja va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): bocataoreja va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Quim Almarza va desviar el xut final de Juri Jurgens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del bocataoreja que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Venukiya Lalitha, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de bocataoreja van pujar a rematar. Però en Venukiya Lalitha la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juri Jurgens de bocataoreja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Máximo Altamirano de bocataoreja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 57 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Juri Jurgens, jugador de bocataoreja, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 57. Gabriel Sánchez Camprubí, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.