Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

radledem (48380) - The Indezents Utd. (800352) » 161806975: T23/J6/VI

Liga 161806975 Información oficial sobre el partido 161806975 en Hattrick

05.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / VI.366 (14684)

LoS PoTReRoS Alineación oficial del equipo 'LoS PoTReRoS' en el partido 1 - 2 The Indezents Utd. Alineación oficial del equipo 'The Indezents Utd.' en el partido
0 - 1 Carlos Simón (2')
Juan Pablo Azcano (64') 1 - 1
1 - 2 Birger Eriksen (79')
LoS PoTReRoS Alineación oficial del equipo 'LoS PoTReRoS' en el partido 1 - 2 The Indezents Utd. Alineación oficial del equipo 'The Indezents Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
LoS PoTReRoS Alineación oficial del equipo 'LoS PoTReRoS' en el partido 5 - 2 The Indezents Utd. Alineación oficial del equipo 'The Indezents Utd.' en el partido
Es un cenizo 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS PoTReRoS

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Passat el minut 64 de joc, Juan Pablo Azcano facilitava les coses al PoTReRoS amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 el PoTReRoS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Manuel Gutiérrez Caviedes no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El PoTReRoS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Pablo Azcano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): PoTReRoS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): PoTReRoS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Terencio Malleiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Zapatero.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Terencio Malleiro va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joran Bertram de PoTReRoS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Motiejus Soltonas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xelmiro Noya.

The Indezents Utd.

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Quan passaven 2 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Indezents. En Carlos Simón va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): En Birger Eriksen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 79 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Diego Nuis va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Simón de Indezents amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maiko Späthling de Indezents va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de Indezents, en Jesús Zapatero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.