Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Losecat (314457) - Unión SemiNegra No Liberal (801293) » 161806838: T23/J3/VI

Liga 161806838 Información oficial sobre el partido 161806838 en Hattrick

15.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / VI.364 (14682)

Tsunami en tu cara Team Alineación oficial del equipo 'Tsunami en tu cara Team' en el partido 1 - 2 bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido
Gracijonas Barsevi?ius (81') 1 - 0
1 - 1 Jesús Sintes (82')
1 - 2 Jesús Sintes (85')
Tsunami en tu cara Team Alineación oficial del equipo 'Tsunami en tu cara Team' en el partido 1 - 2 bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tsunami en tu cara Team Alineación oficial del equipo 'Tsunami en tu cara Team' en el partido 0 - 3 bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tsunami en tu cara Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bo Andreasson va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gracijonas Barsevičius, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Rafa Gradín ocupà el lloc d'en Loris Campanile al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de Tsunamies quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En David Margulis ocupà el lloc d'en Gustavo Ferré al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de Tsunamies quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

bendita aficion

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 en Jesús Sintes va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): En Jesús Sintes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 85 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Jesús Sintes, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Marco Casoni va estar a punt de posar per davant a bendita amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ersan Sağlar va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Pedro Arrieta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ersan Sağlar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio José Suárez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Antonio José Suárez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henning Lokstedt de bendita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Casoni de bendita es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.