Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de León (488985) - Los pinpin (489002) » 161801470: T23/J5/VI

Liga 161801470 Información oficial sobre el partido 161801470 en Hattrick

29.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / VI.268 (14586)

Freelander F.C. Alineación oficial del equipo 'Freelander F.C.' en el partido 0 - 1 Athletik de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletik de Bilbao' en el partido
0 - 1 Adrián Landa (70')
Freelander F.C. Alineación oficial del equipo 'Freelander F.C.' en el partido 0 - 1 Athletik de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletik de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Freelander F.C. Alineación oficial del equipo 'Freelander F.C.' en el partido 0 - 1 Athletik de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletik de Bilbao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Freelander F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Miranda va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant César Ascarrunz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Freelander va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Davide Manfio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ermis Chaikalis de Freelander es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de Freelander, en Liborio Patruno, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Athletik de Bilbao

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): En Adrián Landa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 70 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletik que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Bengoechea, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Manuel Bengoechea quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Asier Hornos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Xavier Oliveras. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benartemi Álvarez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21 del partit, Benartemi Álvarez de l'equip Athletik, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Gallego va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però David Montagud estava fent un bon partit.