Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Casetes F.C. (441250) - Temeto F.C. (488146) » 161792613: T23/J4/VI

Liga 161792613 Información oficial sobre el partido 161792613 en Hattrick

22.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VI.110 (14428)

Botellita Alineación oficial del equipo 'Botellita' en el partido 1 - 0 País Valencià Alineación oficial del equipo 'País Valencià' en el partido
Medardas Bir?i?kis (58') 1 - 0
Botellita Alineación oficial del equipo 'Botellita' en el partido 1 - 0 País Valencià Alineación oficial del equipo 'País Valencià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Botellita Alineación oficial del equipo 'Botellita' en el partido 3 - 0 País Valencià Alineación oficial del equipo 'País Valencià' en el partido
Tiene mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botellita

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Medardas Biržiškis de Botellita aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Fausto Felentzer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Medardas Biržiškis de Botellita gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Alvarez de Botellita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harri Melkkilä.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gysbert Boogers.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Medardas Biržiškis, que no va rendir al seu nivell habitual.

País Valencià

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Valencià va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Villaseca, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): El Valencià va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Eduardo Matute la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hermans Grullis-Drullis va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roc Badia.
  • 095 Minuto 60 (Lesión): El jugador de Valencià Silvio Serra va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Román Albaredo va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Eduardo Matute es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.