Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rya F.C. (308220) - Coronavirus C.F. (492162) » 161783634: T23/J13/V

Liga 161783634 Información oficial sobre el partido 161783634 en Hattrick

24.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / V.205 (5718)

Real Unión de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Real Unión de Zaragoza' en el partido 0 - 1 Avari Alineación oficial del equipo 'Avari' en el partido
0 - 1 Edmundo Fajardo (79')
Real Unión de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Real Unión de Zaragoza' en el partido 0 - 1 Avari Alineación oficial del equipo 'Avari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Unión de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Real Unión de Zaragoza' en el partido 2 - 1 Avari Alineación oficial del equipo 'Avari' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Unión de Zaragoza

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Bohórquez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Vlado Udiljak del ZARAGOZA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Abel Ilzarbe de ZARAGOZA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Vlado Udiljak de ZARAGOZA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abel Ilzarbe es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Marco Omobono de ZARAGOZA va abandonar el terreny de joc després de 4 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignasi Terrasa va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 61 (Lesión): El jugador de ZARAGOZA Georgy Klyushnikov va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. David Cabello va entrar en el seu lloc.

Avari

Goles Goles

  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb 79 minuts jugats, Edmundo Fajardo de Avari va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Emili Bayer va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 23. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En José Etxeberria va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Etxeberria de Avari la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.