Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Neurotic (118501) - VKK Aka Carbonara Town (311148) » 161781117: T23/J13/V

Liga 161781117 Información oficial sobre el partido 161781117 en Hattrick

24.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / V.160 (5673)

F.C. Neurotic Alineación oficial del equipo 'F.C. Neurotic' en el partido 3 - 1 vamonosgorda c.f. Alineación oficial del equipo 'vamonosgorda c.f.' en el partido
Honorat Fabra (29') 1 - 0
Abel Castaño (31') 2 - 0
2 - 1 Francisco Meso (75')
Washington Pequeno (81') 3 - 1
F.C. Neurotic Alineación oficial del equipo 'F.C. Neurotic' en el partido 3 - 1 vamonosgorda c.f. Alineación oficial del equipo 'vamonosgorda c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Neurotic Alineación oficial del equipo 'F.C. Neurotic' en el partido 1 - 0 vamonosgorda c.f. Alineación oficial del equipo 'vamonosgorda c.f.' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Neurotic

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Honorat Fabra va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Neurotic.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Abel Castaño va incrementar l'avantatge de Neurotic amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Neurotic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Washington Pequeno progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Pedro López va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Neurotic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Rubio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Neurotic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Creto Aguado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro López. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Washington Pequeno gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Gado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

vamonosgorda c.f.

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, vamonosgorda seguien lluitant fins al final. Al minut 75, fruit d'aquests esforços, Francisco Meso va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del vamonosgorda sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jimmy Charret, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.