Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Naranjitos (491991) - FC JESUITAS (48764) » 161779425: T23/J11/V

Liga 161779425 Información oficial sobre el partido 161779425 en Hattrick

10.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 11 / V.130 (5643)

Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 2 - 0 Samurais Catalans Alineación oficial del equipo 'Samurais Catalans' en el partido
Harald Sørensen (19') 1 - 0
Teemu Arstio (63') 2 - 0
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 2 - 0 Samurais Catalans Alineación oficial del equipo 'Samurais Catalans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 2 - 1 Samurais Catalans Alineación oficial del equipo 'Samurais Catalans' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Naranjitos prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Harald Sørensen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Teemu Arstio de Naranjitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Naranjitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lutz Jenzig va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Luis González López.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Harald Sørensen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Frank Käckenmeister de Naranjitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrea Marazzi de Naranjitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Samurais Catalans

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Samurais creava perill des de la dreta al minut 33, però en Alfonz Tonka, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Baldebert Rodenbach desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Baldebert Rodenbach al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Paco Canillas va fer una jugada per la banda esquerra, però Alfonz Tonka va aturar el seu xut.
  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Thomas Lövdahl l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Camilo de Samurais la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Francisco de Samurais va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.