Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sant Just (440533) - R. Esmorode (311409) » 161778296: T23/J8/V

Liga 161778296 Información oficial sobre el partido 161778296 en Hattrick

19.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / V.110 (5623)

realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido 2 - 1 R. Esmorode Alineación oficial del equipo 'R. Esmorode' en el partido
Jure Manenica (5') 1 - 0
José Fialho (60') 2 - 0
2 - 1 Davide Bertasi (73')
realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido 2 - 1 R. Esmorode Alineación oficial del equipo 'R. Esmorode' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido 5 - 0 R. Esmorode Alineación oficial del equipo 'R. Esmorode' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

realisimo madrid

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Christian Tuvstrand va anar directament als peus de Jure Manenica que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en José Fialho va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 60 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Kalle Sedbeck gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Artaraz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Jure Manenica gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Artaraz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Espen Ditlevsen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Christian Tuvstrand, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Vivien Plat gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Artaraz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Manolo Muñoz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

R. Esmorode

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Davide Bertasi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Rubio va superar els defenses rivals per velocitat al minut 34 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Ángel Morcillo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pere Regí va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jaime López des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ángel Andrés Gil de Esmorode es va guanyar la targeta groga merescudament.