Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlos Team Vejer (799911) - Madrid Leons (438648) » 161777607: T23/J1/V

Liga 161777607 Información oficial sobre el partido 161777607 en Hattrick

01.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / V.98 (5611)

R.C. Peportivo Alineación oficial del equipo 'R.C. Peportivo' en el partido 2 - 3 CANDAS Alineación oficial del equipo 'CANDAS' en el partido
Massimo Negroni (10') 1 - 0
1 - 1 Falke Fauerby (16')
José Molina (25') 2 - 1
2 - 2 Falke Fauerby (42')
2 - 3 Viktor Josefsson (67')
R.C. Peportivo Alineación oficial del equipo 'R.C. Peportivo' en el partido 2 - 3 CANDAS Alineación oficial del equipo 'CANDAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C. Peportivo Alineación oficial del equipo 'R.C. Peportivo' en el partido 3 - 0 CANDAS Alineación oficial del equipo 'CANDAS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Peportivo

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Björn Sunesson va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Massimo Negroni, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Peportivo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 25 José Molina va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Tito Ivorra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En José Molina del Peportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Peportivo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marco González la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Tarp Sørensen de Peportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tito Ivorra després que el jugador de Peportivo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Antonio Annoni va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alex Tarp Sørensen.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): José Molina va sortir coix del terreny de joc, substituït per Marco González. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tito Ivorra, en lloc de córrer, relliscava.

CANDAS

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 16 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Falke Fauerby de CANDAS marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): CANDAS sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Falke Fauerby va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de CANDAS va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Viktor Josefsson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Diego Lorón va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oronzo Maione va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Falke Fauerby de CANDAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Falke Fauerby de CANDAS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ole Bye de CANDAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Semblava que Tunne Vain s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Viktor Josefsson ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.